360332
No cover
Book
In basket
Czekolada / Annie Perrier-Robert ; zdjęcia Frédéric Vasseur ; [tł. z fr. Ewa Niewczas-Pfeifer]. - Warszawa : "Wiedza i Życie", 2001. - 126, [2] s. : il. (w tym kolor.), faks., fot. ; 18 x 20 cm.
(Poradnik Smakosza)
Pogłębiona wiedza o ulubionych smakołykach większości populacji. Liczne ciekawostki, przystępna forma i bardzo efektowne wydanie. Książka przedstawia historię czekolady, głównych producentów i firmy, wytwarzające różnorodne cuda czekoladowe. Bardzo dobry materiał zdjęciowy. Czyta się dobrze.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 66 (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Chocolat
General note
Tyt. oryg.: Le chocolat.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 124.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again