360098
No cover
Book
In basket
To nie jest książka kucharska! To jest wspaniały poradnik jak należy się odżywiać zdrowo i wykorzystywać naturalne produkty w celach leczniczych. Książka jest unikalnym przewodnikiem po zdrowej żywności, opisem leczniczych właściwości produktów spożywczych, zasadach stosowania diety gwarantujących należytą energię dla ciała i równowagę psychiczną. Omówiono w niej przypadki najczęściej spotykanych chorób i sposoby ich leczenia poprzez stosowanie właściwego odżywiania. Radzi czego powinniśmy jeść więcej, a czego unikać, by zachować doskonałe zdrowie we wszystkich okresach życia. Zawiera opis najczęstszych produktów żywnościowych oraz szereg praktycznych rad i wskazówek, pomagających lepiej wykorzystać spożywaną żywność.
Notes:
General note
Nazwa tł. : Anna Dobrzańska-Gadowska.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again