350581
Książka
W koszyku
Oto książka, w której w sposób syntetyczny i kompletny przedstawiono najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, a zwłaszcza otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów, zagadnienia związane z technologiami fermentacyjnymi, główne kierunki stosowania biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności, problemy związane z biotechnologią otrzymywania ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 579 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 40782 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej