360021
Book
In basket
Żywienie człowieka to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu współczesnej nauki o żywieniu, dietetyki i zdrowia publicznego. W drugim wydaniu uaktualniono informacje wynikające z rozwoju nauk żywieniowych i studiów akademickich z zakresu dietetyki. Dodano nowe rozdziały: o żywieniu w ekstremalnych warunkach środowiska i w alergiach pokarmowych oraz o technologii potraw dietetycznych.
Availability:
III Czytelnia Naukowa księgozbiór podręczny (Solidarności 90)
Copies are only available in the library: sygn. Podr.613/614 [Dostępna w czytelni] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografie przy rozdziałach. Indeks.
Target audience note
Dla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych i innych wyższych uczelni realizujących przedmioty z zakresu żywienia, lekarzy, dietetyków, żywieniowców, technologów żywności oraz personelu szpitali, sanatoriów itp.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again