350581
Książka
W koszyku
Hasło UKD
Chemia organiczna - podręczniki akademickie Biochemia - podręczniki akademickie Przemysł spożywczy-podręczniki akademickie
Autorka omawia skład, właściwości oraz przemiany biochemiczne i chemiczne żywności. Podręcznik dla studentów.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 547 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Wyd. 1 i 2 ukazało się pt.: "Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności".
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Podręcznik dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, jak i dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej