359823
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podróż po oblanym słońcem Italii, kraju, w którym kuchnię podniesiono do rangi sztuki. Autorka ze znawstwem i lekkością prowadzi czytelnika przez dziewiętnaście głównych regionów kraju przybliżając właściwe dla każdego obszaru potrawy, ale też kulturę i obyczaje.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta z powodu remontu
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Perché agli italiani piace parlare del cibo
Uwaga ogólna
Źródła mat. fot. s. [639]-640.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [611]-638.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej