343451
Książka
W koszyku
Cheese & dairy / Dick & James Strawbridge. - London : Mitchell Beazley, 2013. - 176 s. : il. kolor. ; 22 cm.
(Made at Home ; 5)
Książka w języku angielskim. Autorzy przedstawiają, jak samodzielnie przygotować śmietanę, masło, jogurty i sery. Książka zawiera proste instrukcje krok po kroku, a na dodatek wyśmienite przepisy z użyciem świeżo przygotowanych produktów.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Tekst i il. na wyklejkach.
Na okł.: 57 delicious recipes and more than 15 clear, step-by-step techniques for transforming fresh milk and cream into butters, yoghurts and cheese of all kinds.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej