359614
Book
In basket
(Easy)
W tej niezwykłej książce kucharskiej znajdziesz przepisy podstawowe, przekąski, pierożki, makarony i placki, dania z warzywami, makaronem i tofu, a także mięsne, z rybami i skorupiakami oraz słodkości i napoje. Poznasz najważniejsze składniki i techniki. Dokładnym instrukcjom towarzyszą barwne zdjęcia ukazujące przygotowanie potrawy krok po kroku oraz wskazówki, dzięki którym poznasz sekrety kuchni chińskiej. Masz ochotę na pierożki Won ton, smażone bakłażany z sosem sojowym, kaczkę w winie ryżowym i z batatami, smażone krewetki, a może księżycowe ciasteczka? Wszystkie je znajdziesz w tej książce.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
All copies are currently on loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Chine : les meilleures recettes de mon pays tout en images, 2019
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again