359823
E-book
In basket
E-BOOK. Co myślisz, gdy słyszysz „kuchnia staropolska”? Wiadomo, karczma „U Sarmaty” na wakacjach w Borach Tucholskich. Bigos. Placek po zbójnicku. I te kluski, które babcia robiła w niedzielę. Tyle tylko, że to wszystko nie ma nic wspólnego z tym, jak jadali nasi przodkowie. A to, jak jadali, odzwierciedlało też to, jak żyli. Wyrusz z Jackiem Komudą w fascynującą podróż. Kulinarną, geograficzną, historyczną. Posłuchaj o tym, jak wyglądało życie, poczuj, co płynęło w żyłach naszych przodków. Bo półmiski i garnki to tylko pretekst. To będzie podróż przez żołądek do wiedzy.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. E (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. E (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. E (1 egz.)
Biblioteka zamknięta z powodu remontu
There are copies available to loan: sygn. E (1 egz.)
Notes:
General note
Tytuł z ekranu tytułowego.
Additional physical form available note
Dostępna także wersja drukowana.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again