360277
Książka
W koszyku
(E Edukacja)
Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o pro technik hotelarstwa. Zawiera liczne przykłady dotyczące współczesnego rynku hotelarskiego i zadania do wykonania o różnym stopniu trudności, dostosowane do indywidualnych potrzeb ucznia. Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania.
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Pierwsze wydanie ukazało się pod tytułem: Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [287]-288.
Przydatne linki s. 285.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej