360021
Book
In basket
Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów. Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Précis de fermentation
General note
Na stronie tytułowej logo: Buchmann.
Na stronie wydawcy informacja o serii: Zielona seria.
Podtytuły według okładki.
Na okładce: Ponad 60 przepisów wykorzystujących sfermentowane warzywa. Odżywiaj się zdrowo, dzięki sfermentowanej żywności.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again