359823
Book
In basket
Roślinne kuchnie świata : kulinarna podróż przez wszystkie kontynenty / Dorota Jaworska. - Wydanie pierwsze. - Warszawa : Marginesy, 2024. - 375, [1] strona : ilustracje ; 25 cm.
Ta książka zabierze cię w kulinarną podróż bez konieczności pakowania walizek. Znajdziesz w niej przepisy na dania roślinne, które są częścią tradycji na wszystkich kontynentach – od streetfoodowych klasyków z Ameryki Północnej, przez europejskie placki, pizze i makarony, zielone falafele z Afryki, aromatyczne potrawy strączkowe z Indii, dania typu stir-fry z Dalekiego Wschodu aż po egzotyczne specjały z Australii i Oceanii.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
All copies are currently on loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again