360189
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podręcznik napisany przez specjalistów w zakresie żywienia oraz klinicystów zajmujących się problematyką żywieniową, zawiera nowocześnie zaprezentowaną współczesną wiedzę na temat zasad i praktycznych wskazań co do właściwego żywienia w różnych okresach życia oraz roli żywienia w etiopatologii, profilaktyce i leczeniu najczęściej występujących chorób. Książka głównie dla studentów uczelni rolniczych i medycznych oraz osób praktycznie zajmujących się tym zagadnieniem.
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Oznaczono jako t. 2, pocz. pt.: Żywienie człowieka. T.1, Podstawy nauki o żywieniu.
Indeks.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów uczelni rolniczych i medycznych oraz praktyków - lekarzy, dietetyków, technologów żywności.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej