359614
Książka
W koszyku
Zbiór przepisów, które odzwierciedlają różnorodność dzisiejszej domowej kuchni włoskiej. Wszystkie przepisy opatrzone są zdjęciami i towarzyszą im liczne praktyczne podpowiedzi odnośnie do składników i sposobów przygotowania potraw. Dzięki prostym instrukcjom, które szczegółowo i krok po kroku opisują metody stosowane przez Włochów, czytelnicy z powodzeniem zdołają przyrządzić dania znane z tradycyjnej kuchni włoskiej.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta z powodu remontu
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Uwaga dotycząca nagrody
Nagroda dla najlepszej książki kucharskiej World Food Media Awards Jacob's Creek 2003
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej