360277
Book
In basket
Gotowanie na parze / [Jacek Szczepański]. - Warszawa : Multico, cop. 2012. - 114, [1] s. : il. kolor. ; 23x25 cm.
Hasło UKD
Kucharstwo
Autor udowadnia, że potrawy gotowane na parze wcale nie muszą być mdłe i nijakie, a ich wybór jest nieograniczony. Przedstawia kilkadziesiąt przepisów na smaczne i aromatyczne dania z warzyw, ryb, i mięs oraz na oryginalne desery.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta z powodu remontu
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
General note
Nazwa aut. na s. red. i okł.
Na okł. podtyt.: smacznie, zdrowo, oryginalnie.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again