360277
Book
In basket
Hasło UKD
Francja - podróże Zwyczaje i obyczaje życia publicznego i społecznego - Francja Kucharstwo - Francja Mah, Ann - pamiętniki
Książka wspomnieniowo-kulinarna. Autorka, od najwcześniejszego dzieciństwa zafascynowana Francją i sztuką kulinarną, miała okazję spędzić w tym kraju kilka lat i zgłębić sekrety regionalnej kuchni. Wciągająca lektura dla smakoszy i czytelników zainteresowanych historią kultury kulinarnej.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 913(4 Francja) (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 913(4 Francja) (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 913(4 Francja) (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 913(4 Francja) (1 egz.)
Biblioteka zamknięta z powodu remontu
There are copies available to loan: sygn. 913(4 Francja) (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 913(4 Francja) (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Mastering the art of French eating : lessons in food and love from a year in Paris
General note
Na s. red. nazwa marki wydawniczej: Black Publishing.
Additional physical form available note
Tytuł dostępny również w formie e-booka w formatach EPUB oraz MOBI.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again