360021
Book
In basket
Nowa jadłonomia : roślinne przepisy z całego świata / Marta Dymek. - Wydanie drugie. - Warszawa : Wydawnictwo Marginesy, 2018. - 271, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 22 cm.
Marta Dymek powraca z nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie - w przepisach z kuchni całego świata. Bulwa selera po chińsku? Węgierski gulasz z papryk i boczniaków? Turecka zupa soczewicowa? Mizeria po koreańsku? To tylko kilka dań na zebranie sił przed wielką, roślinną podróżą!
Availability:
All copies are currently on loan: sygn. 641 (1 egz.)
All copies are currently unavailable: sygn. 641
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
General note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again