360277
Book
In basket
Książka kucharska napisana przez wegankę, pasjonatkę gotowania, autorkę profilu Pureveg.pl. Zawiera 120 przepisów wegańskich wzbogaconych informacjami na temat zamienników mięsa, m.in. tofu, bobu, ciecierzycy, fasoli, grochu, soczewicy i soi. Autorka oprócz szczegółowej instrukcji wykonania dania podaje czas, stopień trudności, ilość porcji oraz rodzaj diety. Propozycje skierowane są nie tylko do wegan, ale też do osób chcących ograniczyć mięso w swojej kuchni.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
General note
U dołu okładki: Jedz pysznie i roślinnie!, nie bój się niedoborów!
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronie [319]. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again