360277
Książka
W koszyku
Książka kucharska napisana przez wegankę, pasjonatkę gotowania, autorkę profilu Pureveg.pl. Zawiera 120 przepisów wegańskich wzbogaconych informacjami na temat zamienników mięsa, m.in. tofu, bobu, ciecierzycy, fasoli, grochu, soczewicy i soi. Autorka oprócz szczegółowej instrukcji wykonania dania podaje czas, stopień trudności, ilość porcji oraz rodzaj diety. Propozycje skierowane są nie tylko do wegan, ale też do osób chcących ograniczyć mięso w swojej kuchni.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
U dołu okładki: Jedz pysznie i roślinnie!, nie bój się niedoborów!
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronie [319]. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej