360277
Book
In basket
Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin, że trudno byłoby opowiedzieć o tym tylko w jednej książce! Sięgając po Sztukę fermentacji, zdobędziesz rzetelną i sprawdzoną wiedzę na ten temat. Kisić można dosłownie każdą jadalną roślinę. Autor najpierw zapoznaje nas z historią fermentacji, przedstawia jej zalety i ogromne walory zdrowotne. Ostrzega przed trudnościami i podaje rozwiązania problemów, jakie najczęściej pojawiają się podczas fermentowania.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world, 2012
General note
Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronach 547-560. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again