359823
Book
In basket
Kuchnia indyjska vege by Tapi / Tapinder Sharma. - Warszawa : Wydawnictwo RM, © 2024. - 190, [2] strony : ilustracje ; 24 cm.
W tej książce znajdziesz przepisy na zupy, przekąski, dania główne, pieczywo, dania z ryżem, raity, sałatki, chutneye, a także słodycze i napoje. Wszystko, co potrzebne, by wyczarować wspaniały klimat Indii w twojej kuchni. Każdemu przepisowi towarzyszy wstęp przybliżający historię i charakter opisywanego dania. Dokładne instrukcje pomogą ci przyrządzić samodzielnie wspaniałe, bogate w smaku dania, a wskazówki i ciekawostki pozwolą poszerzyć wiedzę o kulinarnej kulturze Indii.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
General note
Strona redakcyjna na stronie 3. okładki.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again