359823
Książka
W koszyku
Hasło UKD
Wędzarnictwo Wędzenie mięsa
Coraz więcej ludzi przedkłada smak sklepowych wędzonek, baleronów i kiełbas, choćby nosiły niewiadomo jak obiecujace imiona jak np.szynka babuni czy przysmak dziadka, na wyroby domowe. Ci, którzy na działkach czy w ogródkach sklecili własne wędzarnie będą mogli, dzięki naszemu poradnikowi, uzupełnić swoją wiedzę o tajnikach wędzenia.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na s. przedtyt. i u góry s. tyt.: Domowy wyrób.
Data wyd. wg: www.merlin.pl.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej