Sortowanie
Źródło opisu
Katalog
(21)
Forma i typ
Książki
(21)
Dostępność
dostępne
(20)
wypożyczone
(1)
Placówka
III Czytelnia Naukowa (Solidarności 90)
(21)
Autor
Dominik Piotr (technologia żywności)
(3)
Merski Janusz
(3)
Dobiegała-Korona Barbara
(2)
Eberhardt Andrzej
(2)
Gulczyński Mariusz (1928- )
(2)
Sienkiewicz Jan Wiktor (1960- )
(2)
Brodziński Marian Grzegorz
(1)
Brożek Zuzanna
(1)
Czajkowska Anna (biolog)
(1)
Drogoń Witold
(1)
Dudkiewicz Danuta
(1)
Dąbrowski Andrzej (wychowanie fizyczne)
(1)
Kaprowski Wiesław
(1)
Krawczyk Zbigniew (1930- )
(1)
Kwilecka Maria
(1)
Lewandowska-Tarasiuk Ewa
(1)
Maksimczuk Aleksander (1949- )
(1)
Małysz Jerzy
(1)
Midura Franciszek (1939- )
(1)
Piotrowski Jan Paweł (1950- )
(1)
Sidorowicz Leszek
(1)
Waniek Danuta (1946- )
(1)
Warecka Joanna
(1)
Witkowski Czesław
(1)
Zimny Janusz
(1)
Zięba Stanisław (agrotechnika)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(6)
2000 - 2009
(15)
Kraj wydania
Polska
(21)
Język
polski
(21)
Temat
Sport - fizjologia - podręcznik
(2)
Wysiłek fizyczny - podręcznik
(2)
Agroturystyka - marketing - podręcznik akademicki
(1)
Bezpieczeństwo narodowe - Polska - od 1989 r.
(1)
Bezpieczeństwo żywnościowe
(1)
Biotechnologia - stosowanie - Polska
(1)
Biotechnologia - stosowanie - kraje Unii Europejskiej
(1)
Budownictwo przemysłowe - zabytki - Polska
(1)
Czas wolny od pracy - socjologia
(1)
Czas wolny od pracy ucznia - socjologia
(1)
Cło - prawo międzynarodowe
(1)
Demokracja - Polska - od 1989 r.
(1)
GHP/GMP
(1)
Gastronomia - higiena
(1)
Gastronomia - higiena - podręcznik akademicki
(1)
Gastronomia - jakość
(1)
Gastronomia - organizacja
(1)
Gastronomia - organizacja - podręcznik akademicki
(1)
Gastronomia - urządzenia
(1)
Gazownia Miejska (Warszawa)
(1)
Gospodarka terenowa - Polska - od 1989 r.
(1)
Granice - prawo międzynarodowe
(1)
Głód - zwalczanie
(1)
Handel zagraniczny - prawo - kraje Unii Europejskiej
(1)
Hotelarstwo - Polska - od 1989 r. - podręcznik
(1)
Hotelarstwo - bezpieczeństwo - podręcznik akademicki
(1)
Hotelarstwo - jakość - podręcznik akademicki
(1)
Hotelarstwo - klasyfikacja - Polska - od 1989 r. - podręcznik
(1)
Hotelarstwo - organizacja
(1)
Hotelarstwo - organizacja - podręcznik
(1)
Hotelarstwo - organizacja - podręcznik akademicki
(1)
Hotelarstwo - prawo - Polska - od 1989 r. - podręcznik
(1)
Hotelarstwo - wyposażenie - podręcznik
(1)
Innowacje - stosowanie - medycyna
(1)
Innowacje - stosowanie - rolnictwo
(1)
Integracja europejska - gospodarka
(1)
Internet - stosowanie - hotelarstwo
(1)
Internet - stosowanie - turystyka - podręcznik akademicki
(1)
Inżynieria genetyczna - stosowanie - rolnictwo
(1)
Kobieta - kultura fizyczna - socjologia - zagadnienia
(1)
Konsumenci (ekon.)
(1)
Konsumenci (ekon.) - a turystyka - socjologia - podręcznik akademicki
(1)
Krajoznawstwo - organizacje
(1)
Krajoznawstwo - wydawnictwa - historia - Polska - 16-21 w.
(1)
Krew - podręcznik
(1)
Kultura fizyczna - Polska - 20-21 w.- podręcznik
(1)
Kultura fizyczna - filozofia - zagadnienia - podręcznik
(1)
Kultura fizyczna - psychologia - zagadnienia - podręcznik
(1)
Kultura fizyczna - socjologia
(1)
Kultura fizyczna - teoria - podręcznik
(1)
Ludzie starzy - turystyka
(1)
Ludzie w wieku średnim - kultura fizyczna - badanie - Polska
(1)
Ludzie w wieku średnim - turystyka - badanie - Polska
(1)
Marketing elektroniczny - podręcznik akademicki
(1)
Marketing międzynarodowy - podręcznik akademicki
(1)
Marketing terytorialny - podręcznik akademicki
(1)
Mazowieckie Centrum Sztuki Współczesnej "Elektrownia" (Radom)
(1)
Mięśnie - fizjologia - podręcznik
(1)
Mężczyzna - kultura fizyczna - socjologia - zagadnienia
(1)
Nerki - fizjologia - podręcznik
(1)
Niedotlenienie wysokościowe - podręcznik
(1)
Niepełnosprawni - turystyka
(1)
Odpoczynek - fizjologia - podręcznik
(1)
Odpoczynek - metody
(1)
Odpoczynek - socjologia
(1)
Odporność - podręcznik
(1)
Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki
(1)
Opinia publiczna - a organizmy transgeniczne - Europa
(1)
Organizmy transgeniczne - prawo - Polska
(1)
Otyłość - geneza - podręcznik
(1)
Państwo - teoria - podręcznik akademicki
(1)
Podatek od towarów i usług - kraje Unii Europejskiej
(1)
Podróżnictwo - antropologia społeczna
(1)
Polityka - teoria - podręcznik akademicki
(1)
Polityka regionalna - Polska - od 1989 r.
(1)
Polityka regionalna UE
(1)
Prawa człowieka - Polska - od 1989 r.
(1)
Prawa i obowiązki obywatelskie - Polska - od 1989 r.
(1)
Prawo państwowe - Polska - od 1989 r.
(1)
Promocja handlowa - podręcznik akademicki
(1)
Przejścia graniczne - Polska - od 2001 r.
(1)
Przemysł rolno-spożywczy - konkurencyjność - Polska
(1)
Przewodniki turystyczne - historia - Polska - 16-21 w.
(1)
Przyjęcia okolicznościowe - organizacja
(1)
Rozwój regionalny - teoria
(1)
Rośliny transgeniczne - stosowanie
(1)
Rytm biologiczny - podręcznik
(1)
Samorząd terytorialny - a polityka regionalna - Polska - od 1989 r.
(1)
Sprawność motoryczna - badanie - Polska
(1)
Straż graniczna - Polska - od 2001 r.
(1)
Służba celna - Polska - od 2001 r.
(1)
Technika - zabytki - Polska
(1)
Termoregulacja (biol.) - podręcznik
(1)
Transformacja systemu społeczno-gospodarczego - Polska - zagadnienia
(1)
Trening sportowy - metody - podręcznik
(1)
Turystyka - a odżywianie - podręcznik akademicki
(1)
Turystyka - a sprawność motoryczna
(1)
Turystyka - antropologia społeczna
(1)
Turystyka - bezpieczeństwo
(1)
Turystyka - filozofia
(1)
Temat: miejsce
Mazowsze - budownictwo - zabytki
(1)
Polska - administracja - od 1989 r.
(1)
Polska - granice - ochrona - od 2001 r.
(1)
Polska - ustrój - od 1989 r.
(1)
Łódź (woj. łódzkie) - budownictwo - zabytki
(1)
Żyrardów (woj. mazowieckie) - budownictwo - zabytki
(1)
21 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliografia na stronach 249-263.
Żywność została uznana przez ekologów za najczulszy miernik czystości środowiska człowieka. Uwzględniać wskazania tego miernika to m.in. zabiegać już dziś o przyszłe bezpieczeństwo żywnościowe. Zadaniem tej książki jest przekonanie Czytelników, że produkcja, podział, wymiana i konsumpcja żywności są ściśle związane z polityką. Natomiast polityków, jeśli znajdą się w gronie Czytelników, należy przekonać o ważności i koncepcji bezpieczeństwa żywnościowego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 52478 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 54707 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 52110 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 54427 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 57287 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 57102 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 50820 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 55491 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 51851 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 50836/I (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej