Sortowanie
Źródło opisu
Katalog
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje promocyjne
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
W51 (Bielskiego 3)
(1)
BD32 (Twarda 64)
(1)
Autor
Tekieli Barbara
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Produkt regionalny
(1)
Temat: miejsce
Powiat siedlecki (woj. mazowieckie)
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Książka ma pięć tematycznych rozdziałów: przystawki, zupy, dania główne, napoje i syropy oraz desery. Szósty rozdział zawiera informacje o małych lokalnych producentach tradycyjnej żywności.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej