Sorting
Source
Katalog
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
Branch
BD32 (Twarda 64)
(1)
Author
Kozanowski Krzysztof
(1)
Michalec Natalia
(1)
Zieliński Kamil
(1)
Łapanowski Grzegorz
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Kucharstwo
(1)
Genre/Form
Książki kucharskie
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Łapanowski rozszyfrowuje i tłumaczy najbardziej uniwersalne połączenia smaków, ale też podrzuca pomysły na nowe, nieoczywiste zestawienia. Znajdziecie tu kulinarne opowieści, przepisy i przykłady najlepszych połączeń składników. To książka o spotkaniu smaków. Idealna ściąga dla początkujących, a jednocześnie świetna inspiracja dla zaprawionych w bojach pasjonatów gotowania.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again