Sorting
Source
Katalog
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Status
available
(1)
Branch
III Czytelnia Naukowa (Solidarności 90)
(1)
Author
Stadnik Joanna
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Jakość żywności
(1)
Opakowania aktywne i inteligentne
(1)
Produkcja żywności
(1)
Składniki odżywcze
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Żywność prozdrowotna
(1)
Genre/Form
Praca zbiorowa
(1)
Domain
Biologia
(1)
Inżynieria i technika
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Bibliografie, netografie przy pracach.
Celem monografii jest przedstawienie aktualnego stanu wiedzy na temat surowców i produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. W publikacji tej opisano również niekonwencjonalne metody utrwalania i pakowania tych surowców i produktów w aspekcie możliwości opracowania systemów produkcji, przetwarzania i pakowania zapewniających zachowanie bioaktywnych składników ważnych w profilaktyce dietozależnych chorób cywilizacyjnych.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
There are copies available to loan: sygn. 74863 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again