Sortowanie
Źródło opisu
Katalog
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
III Czytelnia Naukowa (Solidarności 90)
(1)
Autor
Stadnik Joanna
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Jakość żywności
(1)
Opakowania aktywne i inteligentne
(1)
Produkcja żywności
(1)
Składniki odżywcze
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Żywność prozdrowotna
(1)
Gatunek
Praca zbiorowa
(1)
Dziedzina i ujęcie
Biologia
(1)
Inżynieria i technika
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliografie, netografie przy pracach.
Celem monografii jest przedstawienie aktualnego stanu wiedzy na temat surowców i produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. W publikacji tej opisano również niekonwencjonalne metody utrwalania i pakowania tych surowców i produktów w aspekcie możliwości opracowania systemów produkcji, przetwarzania i pakowania zapewniających zachowanie bioaktywnych składników ważnych w profilaktyce dietozależnych chorób cywilizacyjnych.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 74863 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej