Sortowanie
Źródło opisu
Katalog
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
W51 (Bielskiego 3)
(1)
W80 (Redutowa 48)
(1)
BD32 (Twarda 64)
(1)
Odolanka (Ordona 12F)
(1)
Autor
Baudar Pascal (1961- )
(1)
Kotarski Bartłomiej Marcin
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Fermentacja
(1)
Miód pitny
(1)
Nalewki
(1)
Piwo
(1)
Wino
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Roślinny browar / Pascal Baudar ; przełożył Bartłomiej Kotarski. - Wydanie I. - Białystok : Wydawnictwo Kobiece, 2019. - 317, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
Bibliografia na stronach 313-314. Indeks.
Pascal Baudar odkrywa tradycyjne metody warzenia piwa, wina, a także pokazuje, jak łatwo można przygotować przepyszne napoje bezalkoholowe o wyjątkowych smakach i walorach zdrowotnych. Kwas chlebowy, buza, cydr, pitny miód ziołowy, szanta czy manzanita to tylko niektóre z napojów, które przyrządzisz korzystając z jego wskazówek.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta z powodu inwentaryzacji zbiorów.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta z powodu remontu.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej