Sortowanie
Źródło opisu
Katalog
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Dostępność
dostępne
(3)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
III Czytelnia Naukowa (Solidarności 90)
(3)
III Czytelnia Naukowa księgozbiór podręczny (Solidarności 90)
(1)
Autor
Jarosz Mirosław
(2)
Aranda-Michel Jaime
(1)
Barker Helen M
(1)
Białkowska Magdalena
(1)
Chojnacki Cezary
(1)
Chojnacki Jan (1943- )
(1)
Dzieniszewski Jan (1934- )
(1)
Gertig Henryk (1924-2011)
(1)
Payne Anne (1959- )
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(2)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
Dietetyka
(2)
Alergia pokarmowa
(1)
Alkohol - a leki - poradnik
(1)
Chorzy
(1)
Chorzy po udarze mózgu - dietetyka
(1)
Chorzy psychicznie - dietetyka
(1)
Cukrzyca - dietetyka
(1)
Dietetyka - podręcznik akademicki
(1)
HIV - dietetyka
(1)
Jelita
(1)
Leczenie żywieniowe
(1)
Leki - a alkohol - poradnik
(1)
Leki - a żywność
(1)
Leki - a żywność - poradnik
(1)
Makroelementy - podręcznik akademicki
(1)
Mikroelementy - podręcznik akademicki
(1)
Nauka o żywieniu - podręcznik akademicki
(1)
Nerki
(1)
Nowotwory
(1)
Nowotwory - dietetyka
(1)
Odżywianie
(1)
Odżywianie - higiena
(1)
Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki
(1)
Oko
(1)
Opieka paliatywna
(1)
Otyłość - dietetyka
(1)
Przemiana materii
(1)
Skóra (anat.)
(1)
Stawy (anat.)
(1)
Tarczyca
(1)
Trzustka
(1)
Układ krążenia
(1)
Układ krążenia - choroby - dietetyka
(1)
Witaminy - podręcznik akademicki
(1)
Wątroba
(1)
Wątroba - choroby - dietetyka
(1)
Żywienie dojelitowe
(1)
Żywienie pozajelitowe
(1)
Żywność
(1)
Żywność - a leki - podręcznik akademicki
(1)
Żywność - a leki - poradnik
(1)
Żywność - podręcznik akademicki
(1)
4 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 48600 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia przy rozdziałach.
W publikacji specjaliści z obszaru nauk medycznych omawiają szereg ważnych aspektów zdrowia publicznego, szczególnie dotyczących poradnictwa dietetycznego, sposobu i stanu odżywienia populacji oraz prewencji i leczenia żywieniowego przewlekłych chorób niezakaźnych. Ze względu na swój charakter książka jest cennym źródłem informacji i wiedzy nie tylko dla dietetyków i wszystkich osób zawodowo zajmujących się żywieniem czy leczeniem żywieniowym, lecz także dla lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej i specjalistów oraz dla samych pacjentów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
III Czytelnia Naukowa księgozbiór podręczny (Solidarności 90)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. Podr.613/614 [Dostępna w czytelni] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej