Sortowanie
Źródło opisu
Katalog
(2)
Forma i typ
Czasopisma
(2)
Autor
Błońska Katarzyna
(1)
Janicka-Gruca Małgorzata
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(2)
1989-2000
(2)
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Przepisy kulinarne
(1)
Gatunek
Czasopismo kulinarne
(2)
Czasopismo polskie
(2)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
2 wyniki Filtruj
Czasopismo
W koszyku
Dwumiesięcznik
2022, nr 1 (luty/marzec) - .
W11 (Ciołka 20)
Dwumiesięcznik kulinarny. W każdym wydaniu czytelnik znajdzie przepisy na dania sezonowe, obiad dla rodziny, ciasta i desery, a także test sprzętu AGD, podróż kulinarną oraz informacje o nowościach rynkowych.
Ostatnio wpłynęły zeszyty:
W11 (Ciołka 20): 2022 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6
Czasopismo
W koszyku
Miesięcznik
2022, nr 1 (styczeń) = nr 325 - .
Forma i typ
Dziedzina i ujęcie
BD32 (Twarda 64)
Miesięcznik poświęcony gotowaniu i cudom, jakie można wyczarować w domowej kuchni.
Ostatnio wpłynęły zeszyty:
BD32 (Twarda 64): 2022 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6, nr 7, nr 8, nr 9, nr 10, nr 11, nr 12
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej