Sortowanie
Źródło opisu
Katalog
(6)
Forma i typ
Książki
(6)
Dostępność
dostępne
(6)
Placówka
III Czytelnia Naukowa (Solidarności 90)
(6)
Autor
Bujko Jacek
(1)
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Eksterowicz Jerzy
(1)
Gertig Henryk (1924-2011)
(1)
Gil Marian
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Zin Marek (1947- )
(1)
Świderski Franciszek
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(4)
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(6)
Język
polski
(6)
Temat
Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki
(6)
Nauka o żywieniu - podręcznik akademicki
(4)
Dietetyka - podręcznik akademicki
(2)
Żywność - podręcznik akademicki
(2)
Gastronomia - higiena - podręcznik akademicki
(1)
Gastronomia - organizacja - podręcznik akademicki
(1)
Makroelementy - podręcznik akademicki
(1)
Mikroelementy - podręcznik akademicki
(1)
Sportowcy - żywienie - podręcznik akademicki
(1)
Turystyka - a odżywianie - podręcznik akademicki
(1)
Witaminy - podręcznik akademicki
(1)
Żywność - a leki - podręcznik akademicki
(1)
Żywność - biochemia - podręcznik akademicki
(1)
Żywność - higiena - podręcznik akademicki
(1)
Żywność - towaroznawstwo - podręcznik akademicki
(1)
Żywność wygodna - podręcznik akademicki
(1)
6 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 48410 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 56372 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 51577 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 38753 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej