359614
Książka
W koszyku
Celem tej książki jest przedstawienie głównych problemów dotyczących zarządzania jakością i sterowania procesami wytwarzania produktów o najwyższej jakości w przedsiębiorstwach przetwarzających surowce rolne i produkujących żywność. Istotna jest też wiedza wynikająca z mojego wieloletniego udziału w pracach sądów konkursowych o Złoty Medal Międzynarodowych Targów Poznańskich i Wielkopolskiej Nagrody Jakości. Głębokie osadzenie materiału w studiach literaturowych, badaniach eksperymentalnych (prowadzonych w laboratoriach uczelnianych i przemysłowych) i menedżerskich sprawia, że książka może służyć jako przewodnik po metodach, technikach i sposobach podnoszenia konkurencyjności przedsiębiorstw produkujących i przetwarzających żywność zgodnie z zasadami zarządzania jakością. Książka ta przeznaczona jest dla szerokiego kręgu odbiorców. Wiele ciekawych informacji znajdą w niej praktycy, a zwłaszcza pracownicy zatrudnieni w przedsiębiorstwach przetwórstwa surowców rolnych.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 41866 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej