350962
Książka
W koszyku
Podręcznik adresowany do studentów turystyki i rekreacji, gastronomii i hotelarstwa oraz kierunków pokrewnych. Autorzy definiują i omawiają terminologię związaną z tą dziedziną wiedzy, wyjaśniają, jaką rolę odgrywa obecnie i może odgrywać w przyszłości turystyka kulinarna.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 338.48 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 338.48 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 62613 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 247-[256].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej