360021
Book
In basket
(Szkoła Gotowania Krok po Kroku)
Książka jest swego rodzaju kursem kulinarnym. Zawiera ponad 500 zdjęć, na których krok po kroku przedstawiono najlepsze przepisy kuchni lekkostrawnej. Przepisy opatrzono też fotograficzną mapą składników. W poradniku znajdziemy podstawowe techniki przygotowania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów. Wszystkie potrawy wykonano w wersji light. Oprócz tradycyjnych potraw w odchudzonej postaci książka zawiera również przepisy na oryginalne i kreatywne dania bogate w smaki.
Availability:
All copies are currently on loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Cucina leggera, 2018
General note
Nazwa autora na okładce i grzbiecie.
Podtytuł na podstawie okładki.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again