360277
Book
In basket
Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem / Aldona Janasik, Dorota Zarczuk. - Wydanie V. - Warszawa : CeDeWu, 2025. - 232, [1] strona : fotografie, ilustracje, portrety ; 21 cm.
Piąte, rozszerzone wydanie pierwszej na polskim rynku książki poświęconej profesjonalnej obsłudze kelnerskiej koncentruje się na kluczowych kompetencjach: umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych. Autorki łączą teorię z praktyką, wzbogacając tekst ćwiczeniami „na żywo”, scenkami szkoleniowymi, przykładami dobrych praktyk i wywiadami z uznanymi restauratorami.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 81309 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 231-232.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again