360277
Książka
W koszyku
Czyste mięso, stworzone z komórek zwierzęcych, w procesie, który nie powoduje cierpienia zwierząt i nie degraduje środowiska to nie science fiction. Jak przeczytacie w książce "Czyste mięso", pierwszy hamburger z próbówki został wyprodukowany i zjedzony w 2013 roku. W tej książce doktor Paul Shapiro opowiada szaloną historię wynalazców i inwestorów dążących ku komercjalizacji pierwszych na świecie produktów zwierzęcych wyhodowanych bez zwierząt.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 636 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 636 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Clean meat : how growing meat without animals will revolutionize dinner and the world, 2018
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej