360332
Książka
W koszyku
Żyjemy w szczęśliwej epoce powszechnej dostępności win z każdego niemal zakątku globu. Nie inaczej jest z kuchnią – pizza, curry, kimchi, burger, boeuf bourgignon, sushi albo wiener schnitzel, ryby z drugiego końca kontynentu i warzywa z ekologicznej uprawy pod miastem – wszystko to mamy w zasięgu ręki. Takie bogactwo daje możliwość niezliczonych kombinacji, gdy przychodzi do wybrania wina do potrawy, albo na odwrót – dania do butelki, którą akurat dzisiaj bardzo chcemy otworzyć.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66 (1 egz.)
Brak informacji o dostępności: sygn. 66 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta z powodu remontu
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 81811 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronie 271.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej