360332
Book
In basket
Żyjemy w szczęśliwej epoce powszechnej dostępności win z każdego niemal zakątku globu. Nie inaczej jest z kuchnią – pizza, curry, kimchi, burger, boeuf bourgignon, sushi albo wiener schnitzel, ryby z drugiego końca kontynentu i warzywa z ekologicznej uprawy pod miastem – wszystko to mamy w zasięgu ręki. Takie bogactwo daje możliwość niezliczonych kombinacji, gdy przychodzi do wybrania wina do potrawy, albo na odwrót – dania do butelki, którą akurat dzisiaj bardzo chcemy otworzyć.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 66 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 66 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 66 (1 egz.)
Brak informacji o dostępności: sygn. 66 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta z powodu remontu
There are copies available to loan: sygn. 66 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 66 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 81811 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronie 271.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again