359614
Book
In basket
Roślinny browar / Pascal Baudar ; przełożył Bartłomiej Kotarski. - Wydanie I. - Białystok : Wydawnictwo Kobiece, 2019. - 317, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
Pascal Baudar odkrywa tradycyjne metody warzenia piwa, wina, a także pokazuje, jak łatwo można przygotować przepyszne napoje bezalkoholowe o wyjątkowych smakach i walorach zdrowotnych. Kwas chlebowy, buza, cydr, pitny miód ziołowy, szanta czy manzanita to tylko niektóre z napojów, które przyrządzisz korzystając z jego wskazówek.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Wildcrafting brewer
General note
Tytuł oryginału: The wildcrafting brewer : creating unique drinks and boozy concoctions from nature's ingredients.
Na okładce: Przepisy na fermentowane napoje bezalkoholowe oraz miody pitne, wina, piwa i inne fermentowane trunki z mocą.
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 313-314. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again