Sortowanie
Źródło opisu
Katalog
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(3)
wypożyczone
(1)
Placówka
W10 (Wolska 75)
(1)
BD13 (Staszica 5a)
(1)
BD32 (Twarda 64)
(2)
Autor
Barowicz Tadeusz (1945- )
(1)
Caprari Małgorzata
(1)
Drzewoszek Julia
(1)
Garrett Toba
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Kuchnia polska
(2)
Dekoracja potraw
(1)
Desery
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Potrawy wigilijne
(1)
Potrawy świąteczne
(1)
Słodycze
(1)
Zima
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(2)
Przepisy kulinarne
(2)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(3)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Polskie kuchnie regionalne / Tadeusz Barowicz. - Warszawa : KDC - Klub dla Ciebie, copyright 2007. - 192 strony ; 22 cm.
Indeks.
W książce omówione są specjały każdego regionu, a także zwyczaje związane z daną potrawą. Przedstawione są przepisy kuchni śląskiej, góralskiej, wielkopolskiej, kaszubskiej, podlaskiej, Warmii i Mazur, kresowej, małopolskiej, mazowieckiej i kujawskiej.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 641 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kuchnia polska na każdy dzień roku : grudzień / Małgorzata Caprari. - Warszawa : KDC - Klub dla Ciebie, copyright 2004. - 124 strony : ilustracje ; 25 cm.
Książka kucharska zawierająca szereg przepisów na zimę, także na potrawy świąteczne.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej