360021
E-book
In basket
E-BOOK. Gastrofizyka to nowa dziedzina wiedzy, łącząca psychologię, neuronaukę i projektowanie. Opierając się na dwóch dekadach badań poświęconych niezwykłym związkom łączącym nasze zmysły, Autor pokazuje, jak doświadczyć nowych doznań kulinarnych, jak najpełniej wykorzystać każdy posiłek, skupiając się nie na tym, co jemy, ale przede wszystkim na tym, o czym wtedy myślimy. Pokazuje również, jak firmy spożywcze i najlepsze restauracje na świecie wykorzystują nowoczesne technologie i jak to może wpłynąć na nasze jedzenie w przyszłości.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. E (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Gastrophysics
General note
Tytuł z ekranu tytułowego.
Additional physical form available note
Dostępna także wersja drukowana.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again