359942
Book
In basket
Gastrofizyka to nowa dziedzina wiedzy, łącząca psychologię, neuronaukę i projektowanie. Opierając się na dwóch dekadach badań poświęconych niezwykłym związkom łączącym nasze zmysły, Autor pokazuje, jak doświadczyć nowych doznań kulinarnych, jak najpełniej wykorzystać każdy posiłek, skupiając się nie na tym, co jemy, ale przede wszystkim na tym, o czym wtedy myślimy. Pokazuje również, jak firmy spożywcze i najlepsze restauracje na świecie wykorzystują nowoczesne technologie i jak to może wpłynąć na nasze jedzenie w przyszłości.
Availability:
All copies are currently on loan: sygn. 39 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 39 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 39 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 39 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Gastrophysics
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again