Sortowanie
Źródło opisu
Katalog
(28)
Forma i typ
Książki
(28)
Publikacje naukowe
(2)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(40)
Placówka
W11 (Ciołka 20)
(2)
W32 (Solidarności 90)
(2)
W51 (Bielskiego 3)
(3)
W73 (Żytnia 64)
(2)
W80 (Redutowa 48)
(3)
W91 (Chłodna 11)
(2)
W106 (Twarda 64)
(1)
Odolanka (Ordona 12F)
(2)
III Czytelnia Naukowa (Solidarności 90)
(23)
Autor
Wiśniewska Małgorzata (1961- )
(5)
Wojciechowski Paweł
(3)
Korzycka-Iwanow Małgorzata (1950- )
(2)
Bakier Sławomir
(1)
Baruk Agnieszka Izabela (1973- )
(1)
Czarniecka-Skubina Ewa
(1)
Dani Samir
(1)
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Dunn Elizabeth C. (1968- )
(1)
Erdös Zoltán
(1)
Jaworska Danuta (technologia żywności)
(1)
Jongen W. M. F
(1)
Kijowski Jacek
(1)
Kolarzyk Emilia
(1)
Kowalczyk Stanisław (1956- )
(1)
Kubińska-Jabcoń Ewa
(1)
Kubiński Wiktor (1949- )
(1)
Luning P. A
(1)
Lymbery Philip
(1)
Maciąg Agnieszka (1969- )
(1)
Malinowska Ewa (towaroznawstwo)
(1)
Marcelis W. J. (1948- )
(1)
Niekurzak Mariusz
(1)
Nierzwicki Witold
(1)
Nowak Dorota (technologia żywności)
(1)
Oakeshott Isabel
(1)
Ost David (1955- )
(1)
Oślizło Ryszard
(1)
Sadura Przemysław (1977- )
(1)
Sapała Marta (1974- )
(1)
Seweryn Michał
(1)
Sikora Tadeusz
(1)
Stadnik Joanna
(1)
Stolińska-Fiedorowicz Hanna
(1)
Urbaniak Maciej (ekonomia)
(1)
Waliś Robert (1979- )
(1)
Wolański Robert (fotografia)
(1)
Wąsiel Marcin
(1)
Zaidan George
(1)
Źródłowski Zdzisław
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(5)
2010 - 2019
(15)
2000 - 2009
(8)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
Kraj wydania
Polska
(28)
Język
polski
(28)
Temat
Żywność
(14)
Bezpieczeństwo żywnościowe
(4)
Gospodarka żywnościowa
(3)
GHP/GMP
(2)
HACCP
(2)
Jakość żywności
(2)
Zarządzanie jakością
(2)
Zarządzanie jakością - podręcznik akademicki
(2)
Zdrowe odżywianie
(2)
Żywność - higiena
(2)
Żywność - jakość
(2)
Żywność - jakość - podręcznik akademicki
(2)
Żywność - technologia
(2)
Żywność prozdrowotna
(2)
Alima-Gerber - socjologia
(1)
Alkohole - technologia
(1)
Bezpieczeństwo żywności
(1)
Bhp - zarządzanie
(1)
COVID-19
(1)
Chemia
(1)
Chemikalia
(1)
Dietetyka
(1)
Dobre praktyki
(1)
Ekologiczny styl życia
(1)
Fizyka
(1)
Freeganizm
(1)
GHP/GMP - podręcznik akademicki
(1)
Gastronomia
(1)
Gastronomia - higiena
(1)
Gastronomia - jakość
(1)
Gastronomia - organizacja
(1)
Gastronomia - urządzenia
(1)
HACCP - podręcznik akademicki
(1)
Hotelarstwo - organizacja
(1)
Internet - stosowanie - hotelarstwo
(1)
Jakość produktu
(1)
Jakość produktu - Polska - od 1989 r.
(1)
Jakość produktu - kontrola - Polska - od 1989 r.
(1)
Jakość produktu - normalizacja
(1)
Jakość życia
(1)
Konsumenci (ekon.) - Polska - od 1989 r.
(1)
Kucharstwo
(1)
Kultura organizacyjna
(1)
Laboratoria - bezpieczeństwo i higiena pracy
(1)
Maciąg, Agnieszka (1969- )
(1)
Marketing personalny
(1)
Menopauza
(1)
Mikrobiologia
(1)
Mięso
(1)
Młodość
(1)
Normy ISO 14000
(1)
Normy ISO 22000 - podręcznik akademicki
(1)
Normy ISO 9000
(1)
Normy ISO 9001 - podręcznik akademicki
(1)
Ochrona środowiska - zarządzanie
(1)
Odżywianie
(1)
Opakowania aktywne i inteligentne
(1)
Postawy
(1)
Praca - socjologia - Polska - od 1989 r.
(1)
Produkcja żywności
(1)
Produkty i przetwory zbożowe - technologia
(1)
Produkty mleczne - jakość - Polska - od 1989 r.
(1)
Produkty mleczne - technologia
(1)
Prywatyzacja - socjologia - Polska - od 1989 r.
(1)
Przedsiębiorstwo - konkurencyjność - Polska - od 1989 r.
(1)
Przemysł mięsny
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Przemysł rolno-spożywczy - bhp - zarządzanie
(1)
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola - podręcznik akademicki
(1)
Przyjęcia okolicznościowe - organizacja
(1)
Rolnictwo
(1)
Rozrzutność
(1)
Rynek - rolnictwo - Polska - od 1989 r.
(1)
Six Sigma - podręcznik akademicki
(1)
Składniki odżywcze
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Systemy informatyczne - stosowanie - przemysł
(1)
Terroryzm
(1)
Toksykologia żywności
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Zarządzanie jakością - Polska - od 1989 r.
(1)
Łańcuch dostaw
(1)
Łańcuch dostaw żywności
(1)
Śmieci
(1)
Żywność - handel - Polska - od 1989 r.
(1)
Żywność - handel - higiena
(1)
Żywność - higiena - podręcznik akademicki
(1)
Żywność - jakość - kontrola - prawo wspólnotowe europejskie - stan na 2008 r.
(1)
Żywność - jakość - normalizacja - Polska - od 1989 r.
(1)
Żywność - jakość - normalizacja - od 1989 r.
(1)
Żywność - jakość - zarządzanie
(1)
Żywność - marketing - Polska - od 1989 r.
(1)
Żywność - normalizacja - podręcznik akademicki
(1)
Żywność - technologia - higiena
(1)
Żywność dla dzieci - przemysł - prywatyzacja - Polska - od 1989 r.
(1)
Temat: czas
2001-0
(3)
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
1989-2000
(1)
2001-
(1)
Temat: miejsce
Polska - gospodarka - polityka - od 1989 r.
(1)
Rzeszów (woj. podkarpackie) - przemysł - socjologia - od 1989 r.
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Praca zbiorowa
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Publicystyka angielska
(1)
Reportaż polski
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Rolnictwo i leśnictwo
(2)
Biologia
(1)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Inżynieria i technika
(1)
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(1)
28 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 56366 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63658 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia na stronach 200-212.
Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego, rolnego i żywnościowego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 67129 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 46540 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64158 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Zakłamane jedzenie : obalamy mity zdrowego odżywiania / Hanna Stolińska. - Wydanie I, dodruk. - Kraków : Wydawnictwo Otwarte, 2020. - 298, [6] stron : ilustracje ; 22 cm.
Jeśli starannie dobierasz produkty spożywcze i interesujesz się dietami, to na pewno zależy ci na zdrowym odżywianiu. A co, jeśli okaże się, że część informacji o nich to kłamstwo? Bo czy wiesz, że superfoodsy nie zawsze działają cuda? I nie wszystko, co nie ma certyfikatu jakości, jest bezwartościowe, rakotwórcze i naszprycowane chemią? Pora dowiedzieć się, jak wygląda prawda o jedzeniu!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 613 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta z powodu remontu.
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61815 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kultura bezpieczeństwa żywności : istota i narzędzia pomiaru / Małgorzata Z. Wiśniewska. - Wydanie I. - Warszawa : CeDeWu, 2018. - 190 stron : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia na stronach 175-186.
Książka omawia zagadnienia związane z kulturą bezpieczeństwa żywności. Czym ona jest, w jaki sposób się ją mierzy oraz czemu ma służyć.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 65754 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63847 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 56063 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej